Tästä se taas lähtee...


Nyt on blogin ulkoasua uudistettu ja tekstihistoria tyhjennetty. Uusi alku, jos nyt niin voi sanoa. Ei ensimmäinen, mutta ehkä tällä kertaa se viimeinen. Monta kertaa on tyhjältä alustalta lähdetty, mutta mun mielestä ihminen saa aloittaa alusta niin monta kertaa kuin haluaa - kunhan ei luovuta. Yrittänyttä ei laiteta ja yritysten kertoja ei lasketa, vai mitä?

Kävin verikokeissa väsymykseni vuoksi, mutta kaikki oli ihan hyvin. Ainoastaan kokonaiskolesteroli oli todella matalalla ja valkosolut hieman koholla, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan mitenkään hälyyttävää tai toimenpiteitä vaativaa. Lääkäri epäili väsymyksen syyksi hormonitoiminnan sekoittumista, sillä söin todella monta erilaista antibiottikuuria viime kesän lopussa ja syksyn aikana. Puheli myös, että kyse voi olla vain yleisestä alakulosta/masennusjaksosta, eikä mistään fyysisestä.

Kun aloin asiaa miettimään, tajusin että ehkä nyt on ollut kaikenlaista mielialaa kuormittavaa elämässä ja väsymys on vain oire siitä yrittäen sanoo, että pysähdy hetkeks. Tämän vuoksi tuli ajatus siitä, että ehkä nyt ei ole oikea aika rasittaa kroppaa vielä siihen päälle laihdutuksella. Silti minulla on jotenkin sellainen olo, etten halua odottaa yhtään. Olisi kauhean kiva vaan löytää jostakin se energia ja motivaatio, jotta pääsisi vauhtiin ja paino tippuisi. Mutta en sitten tiedä mistä se löytyisi...

Yritän ajatella vain päivä kerrallaan ja tehdä itselle mahdollisimman hyviä valintoja. Vaikkei juuri nyt pystyisi aloittamaan uutta ruokavalioa ja treeniohjelmaa, niin silti voin yrittää tehdä terveelisiä juttuja ja sellasia asioita, joista tulee itselle hyvä fiilis. Siitä yritän päästä liikkeelle ja unohtaa hetkeksi nyt pidemmän aikavälin tavoitteet ja paineen laihtua. Nyt tavoite voisi olla päästä viikko läpi herkuttelematta tai ahmimatta roskaruualla.

Tästä se taas lähtee, suunta toivottavasti vain ylöspäin. Iloista pääsiäistä kaikille! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Minimalistinen vaatekaappi - motivaatiota elämäntapamuutokseen?